Nasri zbog plate u Kini odbio sve ponude

Ide u Shanghai

Nasri zbog plate u Kini odbio sve ponude

E. Čaušević

Francuski fudbaler Samir Nasri prema svemu sudeći napustit će ovog ljeta redove Manchester Cityja.

Nasri je proteklu sezonu proveo na posudbi u Sevilli, ali španski klub nije odlučio otkupiti njegov ugovor, te se francuski fudbaler vratio na Etihad. Međutim, jasno je da Pep Guardiola ne računa na usluge ovog veznog igrača kojem je poručio da može napustiti City ovog ljeta.

Francuski igrač neće imati previše problema oko pronalaska novog kluba jer je interes za Nasrija pokazalo nekoliko ekipa. Ipak, engleski mediji tvrde da će Nasri svoju karijeru nastaviti u dalekoj Kini jer je dobio ponudu koju neće moći odbiti.

Shanghai Shenhua je Nasriju ponudio dvogodišnji ugovor prema kojem bi ovaj Francuz sedmično zarađivao čak 275,000 funti. Ovaj 29-godišnji igrač Cityja je već u kontaktu s čelnicima kineskog kluba i očekuje se da veoma brzo stigne zvanična potvrda ovog transfera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi