"Ne postoji novac za koji bi Raheem produžio s Liverpoolom"

Poručio njegov menadžer

"Ne postoji novac za koji bi Raheem produžio s Liverpoolom"

Liverpool na sve načine pokušava u svojim redovima zadržati Raheema Sterlinga, unatoč tome što je engleski reprezentativac odbio produžiti ugovor. 

Aidy Ward, čovjek koji se brine za njegovu karijeru, u razgovoru za Evening Standard otvoreno je i jasno poručio da nema šanse da njegov klijent produži vjernost klubu s Anfielda.

"Uopšte me ne zanima situacija kluba ili njegov imidž, Raheem definitivno neće potpisati ugovor. Neće potpisati niti da mu ponude 700, 800 ili 900 hiljada funti sedmično, nema šanse. Moj posao je raditi najbolje za svojeg klijenta i ne zanima me što drugi pričaju i misle li radim li ono što je najbolje za Raheema", poručuje Ward.

Za Sterlinga situacija nije idealna, nakon svega su ga i navijači uzeli na zub te je izviždan prilikom dodjele nagrade za najboljeg mladog igrača. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.