Neymar dječaka koji je utrčao na teren spasio od zaštitara

Brazilska zvijezda je heroj dana

Neymar dječaka koji je utrčao na teren spasio od zaštitara

Još u martu tokom prijateljske utakmice između Brazila i Južne Afrike, prva zvijezda reprezentacije Brazila Neymar pokazao je da ima itekakav osjećaj za djecu, nakon što je jedan dječak utrčao na teren. Tada se napadač Karioka uslikao sa njim, a potom ga ispratio van travnjaka.

Slična situacija desila se i na jednom od treningu izabranika Scolarija tokom proteklog vikenda. Jedan brazilski dječak uspio je izbjeći zaštitare i utrčati na teren kako bi upoznao svoje junake. Ipak, osiguranje ga je stiglo, ali dok su ga izvodili sa travnjaka u pomoć mu je stigao Neymar.

Brazilska zvijezda je preuzela dječaka od osiguranja, a potom ga je poveo sa sobom da upozna ostatak brazilske reprezentacije. Naravno sve je to zabilježeno kamerom, a ni zajednička fotografija nije izostala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.