Neymar ne prestaje provocirati Kraljeve
Foto: EPA

Uživa u pobjedi iako nije igrao

Neymar ne prestaje provocirati Kraljeve

M. Šljivak
Teme:

Brazilac Neymar nije nastupio za Barcelonu u El Clasicu protiv Real Madrida.

Ipak, to ga nije omelo da nakon meča provocira Kraljeve po društvenim mrežama, a s tim je krenuo odmah nakon posljednjeg sudijskog zvižduka.

Na Instagram je brazilski majstor postavio nekoliko videa u kojim slavi pobjedu, a nastavio je već jutros novom fotografijom na Twitteru.

Postavio je sliku na kojoj je s Luisom Suarezom i Lionelom Messijem i gdje u rukama drži klupski dres, aludirajući na proslavu gola koju je Messi imao prilikom postizanja pobjedničkog gola.

Očigledno je Neymar nakon meča bio veoma raspoložen. Ipak, ovolike provokacije bi ga na kraju mogle koštati, posebno ako Real osvoji naslov prvaka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ono što je sigurno, navijači kraljevskog kluba mu ove provokacije neće zaboraviti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi