Neymar: Volio bih da Verratti dođe u Barcelonu

Brazilac priznao

Neymar: Volio bih da Verratti dođe u Barcelonu

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Neymar izjavio je da bi volio vidjeti Marca Verrattija u dresu Barcelone naredne sezone.

Već nekoliko sedmica se uveliko špekuliše o tome da će italijanski reprezentativac svoju karijeru nastaviti u dresu Barcelone. PSG je izričito poručio da Verratti nije na prodaju, ali je Italijan zatražio od francuskog kluba da prihvati ponudu jer želi potpisati za Barcelonu.

Zvijeda Barcelone, Neymar, izjavio je da nema ništa protiv ovog transfera, te da bi mu bilo veoma drago da Verratti ovog ljeta dođe u Barcelonu. On je dodao da vjeruje da bi cijeli tim bio sretan jer su svjesni da je Verratti odličan fudbaler.

"Naravno da bih volio da Verrattti dođe u Barcelonu. On je fenomenalan igrač sa sjajnim tehničkim kvalitetama. Siguran sam da bi i ostali bili veoma sretni ako Verratti dođe u Barcu jer znamo da je on sjajan igrač", rekao je Neymar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi