Nije sve tako crno za Fellainija

Nije sve tako crno za Fellainija

E. Škorić

Marouane Fellaini povrijedio se jučer na Grbavici na meču kvalifikacija za SP između BiH i Belgije.

Belgija je slavila s 4:3 i ovjerila prvo mjesto u grupi, ali i potvrdila da se radi o jednoj od najboljih evropskih selekcija. 

Fellaini je povrijeđen još u prvom dijelu, a njegova povreda nije nimalo bezazlena, pa će prema nekim procjenama pauzirati najmanje mjesec dana.

Jose Mourinho je zasigurno sada ljut na Belgijance, budući da je ranije tražio da se Fellaini oslobodi napora u Sarajevu jer su Crveni đavoli već osigurali nastup na Mundijalu.

No, nije sve tako sivo u ovom trenutku za Fellainija, budući da mu Manchester United sprema novi ugovor. Trenutni ugovor s Unitedom važi mu do kraja sezone, pa ima priliku 1. januara razgovarati s potencijalnim timovima u kojima želi nastaviti karijeru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Da bi to spriječio, Mourinho mu nudi novi ugovor i ubrzo će početi pregovori oko produženja ugovora na dodatne dvije godine.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi