Nikolić: Nije dobro, bili smo dosta konfuzni

Trener Partizana nakon remija u Kupu

Nikolić: Nije dobro, bili smo dosta konfuzni

D. Vejo

Fudbaleri Vojvodine i Partizana remizirali su u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije na Karađorđu (0:0).

Od starih poznanika danas se očekivao kvalitetan fudbal sa pregršt lijepih akcija, atraktivnih poteza ali i golova. Međutim, umjesto navedenog, novosadska publika mogla je na terenu da vidi polemike, prepiranja, verbalne sukobe i ostalo.

Ovo je drugi put u tri dana da se sastaju crno i crveno-bijeli s obzirom da je kako prvenstveni tako i Kup sistem, nametnuo takav raspored.

Strateg tima iz Humske nakon meča je imao dosta kritika na konto svojih izabranika.

"Uslovi za igru bili su idealni. Od terena, do atmosfere sve je bilo kako treba i dolikuje jednoj ovakvoj utakmici. Ne znam šta nam se desilo. Promašivali smo pasove sa čak 10 metara, imali smo nekoliko situacija za postizanje pogotka ali nismo uspjeli. Nije bilo dobro, bili smo dosta konfuzni", zaključio je trener Partizana, Marko Nikolić.

Revanš meč igra se 10. maja u Beogradu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi