Novi skandal u Engleskoj: West Hamovi igrači pijančili

Carrol i Randolph pravili probleme po Londonu

Novi skandal u Engleskoj: West Hamovi igrači pijančili

E. Čaušević

West Ham je na početku sezone najneprijatnije iznenađenje u engleskoj Premier ligi.

Ekipa Slavena Bilića prošle godine je briljirala u domaćem takmičenju, a ove sezone ne mogu da dođu do pobjede. Atmosfera u londonskom klubu je očajna, a to najbolje pokazuje i novi skandal koji je potresao West Ham.

Naime, igrači ove ekipe Andy Varoll i Darren Randolph prije dva dana su odlučili malo da se zabave i uposte u centru Londona. Ipak, oni su pretjerali s alkoholom, pa su osvanuli u jednom od kafića. Na kraju su završili u McDonald'su i jasno se vidi da su bili pijani.

"Andy Carrol i Darren Randolph su pijani kao majke i dobacuju djevojkama na ulicama Londona", napisali su navijači West Hama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nakon toga londonski klub je potvrdio da je pokrenuta istraga oko ovog slučaja, te ako se potvrde ove informacije tačnim igrači će biti žestoko kažnjeni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi