Novi šok za Katalonce: Neymar i Alba mjesec dana van terena

Povrijedio se Barcelonin Brazilac

Novi šok za Katalonce: Neymar i Alba mjesec dana van terena

Fudbaleri Barcelone sinoć su upisali treći uzastopni poraz. Ovaj put poraženi su od ljutog rivala Real Madrida rezultatom 2:1 u finalu Kupa kralja.

Međutim to nije jedina loša vijest za Katalonce. Na utakmici sa Realom povrijedio se Brazilac Neymar i van terena će biti najmanje četiri sedmice. 

Neymar će van terena biti sve do utakmice posljednjeg kola, koju Barcelona igra sa Atletico Madridom na svom Camp Nou. Brazilac je povrijedio stopalo, a ovo je druga povreda za njega ove sezone. 

Neymar nije jedini koji će propustiti mjesec dana akcije u redovima Katalonaca. Povredu je pretrpio i lijevi bočni Katalonaca, Jordi Alba. Alba je pretrpio povredu prepona. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.