Otkriveno šta je Mourinho rekao Conteu

Nakon poraza od 4:0

Otkriveno šta je Mourinho rekao Conteu

Iako je danas ekipa Chelseaja uvjerljivo savladala Manchester United u meču 9. kola Premiershipa, centralna tema svih medija je ono što se desilo nakon meča.

Naime, Jose Mourinho je prišao Antoniu Conteu i rekao mu na uho nekoliko rečenica.

Engleski mediji veoma brzo su uspjeli da prevedu šta je Jose poručio Conteu, a portugalskom stručnjaku je očito najviše smetalo to što je Conte dizao publiku na noge pred kraj meča.

"Nemoj mi to raditi kada je rezultat 4:0. U redu ako to radiš pri rezultatu 1:0. Ovako me sramotiš. Kada izgubiš 1:0 ili 4:0, izgubio si tri boda. Sada smo šest bodova udaljeni od vrha, moramo početin pobjeđivati. Nije lako", rekao je Mourinho Conteu.

Potražite više informacija na temu Premier league:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi