Pallotta: Napravili smo kardinalnu grešku ove sezone

Roma bez sponzora na dresu

Pallotta: Napravili smo kardinalnu grešku ove sezone

E. Čaušević

Predsjednik Rome, James Pallotta, izjavio je danas za italijanske medije da je napravio veliku grešku biranjem sponzora.

Pallotta je danas govorio o novom stadionu koji Roma treba početi da gradi, ali je priznao da je bio previše okupiran stadionom zbog čega je ove sezone napravio nekoliko propusta koji su finansijski koštali Vučicu.

"Previše sam bio okupiran novim stadionom i svim problemima oko njega da sam zaboravio na sponzore. Nisam na vrijeme shvatio da uopšte nemamo sponzorsko ime na dresu, a time smo mogli zaraditi nekoliko miliona. Na ljeto ćemo razmišljati više o tome jer je potrebno da ovaj klub zarađuje novac", rekao je Pallotta, koji se osvrnuo i na građenje novog stadiona.

"Sretni smo što smo konačno dobili dozvolu od grada da počnemo graditi novi stadion. Ide sve po planu i programu, osjeti se odlična atmosfera u klubu i svi s nestrpljenjem čekamo da Roma dobije svoj stadion. Mogu samo reći da će otvorenje stadiona biti spektakularno".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi