Perez: Vrijeme je za prvi trofej ove sezone

Predsjednik Real Madrida od igrača očekuje sve trofeje

Perez: Vrijeme je za prvi trofej ove sezone

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez rekao je da je vrijeme za prvi trofej ove sezone, a prva prilika je finale Kupa kralja protiv Barcelone na Mestalli.

"Morate da date sve od sebe u narednim mečevima do kraja sezone. U igri smo za svaki trofej i vratili smo se u dobru formu", kaže prvi čovjek Kraljevskog kluba.

"Veoma smo blizu uspjeha, trofeji nam kucaju na vrata, a mi samo treba da ih otvorimo", istakao je Florentino Perez.

Real Madrid je u utrci za sve trofeje ove sezone. U finalu Kupa igra protiv Barcelone, u polufinalu Lige prvaka protiv Bayerna, dok je u Primeri trenutno drugi sa tri boda manje od gradskog rivala Atletica.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.