Pioli je imao šta da kaže igračima Intera

Nakon sramotnog poraza

Pioli je imao šta da kaže igračima Intera

E. Škorić

Trener Intera Stefano Pioli kritikovao je igrače nakon sramotnog poraza od Hapoela.

Inter je vodio 2:0 u Izraelu, ali je poražen s 3:2, pa je ispao iz Evropske lige.

"Prestali smo da igramo kao tim i bili smo arogantni. To nikada ne smije da se dogodi, to ne smijemo sebi da priuštimo ako želimo da pobjeđujemo. Imali smo šansu da povedemo sa 3:0, ali je nismo iskoristili. Ne smijemo da igramo utakmicu sa dva lica, u prvom poluvremenu smo bili zaista dobri, ali u drugom smo bili loši. Trebalo je samo da zadržimo isti stav", rekao je Pioli, pa je dodao:

"Po pitanju pripremljenosti sve je u redu, ali ono što je najvažnije je mentalitet i na tom polju moramo da se popravimo. Prošlost se ne računa, važno je ono što se dešava u sadašnjosti, a mi sada ne možemo biti zadovoljni našim radom. Inter ima vrlo kvalitetne igrače, ali moramo da znamo kako da podnesemo pritisak. Onakva igra nije vrijedna Intera", istakao je Pioli.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi