Pjanić najbolji veznjak Serije A!

Navijači odabrali

Pjanić najbolji veznjak Serije A!

Navijači su izabrali - Miralem Pjanić je najbolji vezni fudbaler italijanske Serije A za proteklu sezonu!

Mali Princ je u protekle dvije sedmice sakupio 20.807 glasova ostavivši tako iza sebe Pogbu, Candrevu, Parola i Cuadrada. 

Najbolji golman po izboru posjetilaca oficijelne facebook stranice Serije A je, ko drugi nego, Gianluigi Buffon sa 17.284 "lajka". Pjanićev suigrač iz Rome Mehdi Benatia osvojio je najviše glasova među defanzivcima, čak 22.934. Za najboljeg napadača sezone izabran je, sada već bivši igrač Torina, Ciro Immobile sa 17.572 glasa.

Najbolji trener u Italiji je Rudi Garcia koji je sa Romom pravio čudesne uspjehe pogotovo u prvoj polusezoni. Garcia je slavio u svojoj kategoriji sa 17.212 glasova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti