Pravi Ronaldo izabrao: Najboljih 11 svih vremena bez CR-a

Brazilska legenda birala

Pravi Ronaldo izabrao: Najboljih 11 svih vremena bez CR-a

Legendarni brazilski napadač Ronaldo, uz čiji spomen ljudi obično kažu "pravi", odabrao je najbolji tim svih vremena u kome nema njegovog imenjaka Cristiana Ronalda.

Ronaldo je u idealnih 11 od aktivnih igrača stavio fudbalere Barcelone Lionela Messija i Xavi, a zanimljivo je da Brazilac sebe nije uvrstio u najbolji tim svih vremena, ali ni trenutno jednog od najboljih igrača sveta Portugalca Ronalda.

Ronaldov najbolji tim svih vremena izgleda ovako: Iribar, Cafu, Beckenbauer, Maldini, Xavi, Cruyff, Zidane, Maradona, Messi, Di Stefano, Pele.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.