Rakitić: Nisu nam bitni rekordi, već titule

Barcelona 29 utakmica ne zna za poraz

Rakitić: Nisu nam bitni rekordi, već titule

Fudbaler Barcelone Ivan Rakitić bio je zadovoljan izdanjem svoje ekipe u susretu sa Valencijom.

Katalonski klub je nakon pobjede od 7:0 u prvoj utakmici polufinala Kupa kralja sinoć remizirao na Mestalli odigravši 1:1, čime je produžio svoj niz bez poraza na 29 utakmica.

"Znamo da smo oborili rekord ali iskreno nas to ne zanima. Nisu nam bitni rekordi već titule, jer je to ono što se broji", rekao je Rakitić, koji se potom osvrnuo na samu utakmicu:

"Bila je ovo idealna prilika da nastupe neki mladi igrači koji imaju manju minutažu. Lijepo je probati nešto novo. Veoma je bitno da smo i u kombinovanom sastavu odigrali dobru utakmicu i da nismo izgubili".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona je protiv Valencije nastupila bez najvećih zvijezda kao što su Messi, Neymar i Suarez, a priliku za igru dobili su igrači poput Sampera, Ramireza, El Haddadija...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi