Ramos: Iza nas je jedna jako teška utakmica
Foto: EPA.eu

Defanzivac Kraljeva nakon utakmice sa Bayernom

Ramos: Iza nas je jedna jako teška utakmica

Madridski Real večeras je na svom terenu slavio protiv minhenskog Bayerna rezultatom 1:0. Domaćin je do pobjede došao golom Karima Benzeme u 19. minuti susreta. 

Golman Bavaraca Manuel Neuer rekao je nakon utakmice kako se Real Madrid odlično branio na večerašnjem susretu, a jedan od najzaslužnijih za to je i defanzivac Kraljeva, Sergio Ramos. 

"Bila je to jako teška utakmica za nas. Igrali smo protiv protivnika koji voli držati loptu u svojim nogama. Mislim da u Minhen idemo sa jako pozitivnim rezultatom," rekao je Sergio Ramos nakon utakmice. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.