Rashford: Inspiracija mi je bio samo jedan fudbaler

Želi biti najbolji na svijetu

Rashford: Inspiracija mi je bio samo jedan fudbaler

E. Čaušević

Mladi napadač Manchester Uniteda, Marcus Rashford, prošle sezone oduševio je sportsku javnost svojim partijama.

Rashford je prošle sezone dobio priliku da debituje za prvi tim Uniteda i već u prvoj utakmici je pokazao da se radi o sjajnom napadaču. On je brzo izrastao u jednu od zvijezda Uniteda, te važi za jednog od najtalentovanijih igrača Engleske.

Ovaj mladi fudbaler je preko noći dospio na naslovnice engleskih medija, ali ne krije da mu ta pažnja odgovora. Rashford je otkrio i koji fudbaler je bio njegova najveća inspiracija.

"Kada je Ronaldo stigao u United bio je igrač koji je postao moj idol. Impresionirao me svojim igrama i vidio sam veliku inspiraciju u njemu. Došao je u United da bude najbolji na svijetu i to je stav koji ja poštujem i želim da slijedim", rekao je Rashford.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi