Rashford zadao velike probleme Mourinhu

Propušta današnji meč

Rashford zadao velike probleme Mourinhu

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda danas igraju na gostovanju protiv Swanseaja u okviru 11. kola engleskog Premiershipa.

Crveni đavoli nalaze se u velikoj krizi u posljednje vrijeme, a navijači ovog kluba očekuju pobjedu u današnjem susretu protiv Swanseaja. Ipak, Jose Mourinho imao dosta problema sa povredama svojih igrača, a novi mu je zarao Marcus Rashford.

Naime, napadač Manchester Uniteda zadobio je povredu u meču Evropske lige protiv Fenerbahčea, te neće biti u kombinacijama za današnji meč sa Swanseajem. Međutim, ovo bi moglo značiti da bi se nakon duže pauze u prvoj postavi konačno mogao nać Wayne Rooney.

Navodno, još uvijek se ne zna da li će Zlatan Ibrahimović početi današnji meč jer već šest utakmica zaredom nije uspio da zatrese protivničku mrežu. Mourinho je sigurno spremio nekoliko iznenađenja za današnji meč, ali to vješto skriva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti