Rodgers: Uvjeren sam da ostajem u Liverpoolu

Rodgers: Uvjeren sam da ostajem u Liverpoolu

A. Beganović

Iako u ovoj sezoni Liverpool nije ostvario planirano, menadžer Brendan Rogers je uvjeren da će ostati na klupi ovog slavnog kluba.

Nakon što se prošle godine borio za titulu, Liverpool je ovu sezonu odradio ispod svih očekivanja, odnosno Redsi su ostali i bez Lige prvaka, pa se počelo špekulisati o Rodgersovom odlasku.

Međutim, od toga najvjerovatnije neće biti ništa, Rodgers je uvjeren da ostaje na klupi Redsa.

"Hoću li ostati u Liverpoolu? Da, ostajem 150 posto. Stalno sam u kontaktu s vlasnicima kluba i sada je važno analizirati sezonu i učiniti sve što možemo da u narednoj budemo bolji", izjavio je Rodgers.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.