Roy Hodgson podnio ostavku!
Foto: EPA

Nakon velikog neuspjeha

Roy Hodgson podnio ostavku!

Selektor Engleske Roy Hodgson podnio je ostavku nakon što je njegova reprezentacija doživjela šokantan poraz od Islanda (2:1).

Ovaj 68-godišnjak se smatra najvećim krivcem za debakl Engleske, od koje se na ovom prvenstvu očekivalo mnogo, mnogo više.

Roy Hodgson je na klupu Gordog Albiona stigao prije četiri godine umjesto Fabija Capella, ali nije uspio napraviti željeni rezultat.

Hodgson je najskuplje plaćeni selektor u Evropi, a svoju platu nije uspio opravdati i našao se na udaru javnosti zbog čega je i odlučio da se povuče.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi