Spahić i Bičakčić u idealnom timu 23. kola Bundeslige

Prema izboru Eurosporta

Spahić i Bičakčić u idealnom timu 23. kola Bundeslige

Bosanskohercegovački reprezentativci Emir Spahić i Ermin Bičakčić našli su svoje mjesto u idealnoj momčadi 23. kola njemačke Bundeslige.

Naši fudbaleri protekle sedmice pružili su odlične partije za svoje timove, te su prema izboru portala Eurosport.de uvršteni u idealni sastav 23. kola, kojeg još čine: Meier, Dost, Aubameyang, Ribery, Reus, Gundogan, Johnson, Albornoz i Neuer. 

"Spahić je na terenu djelovao dosta uvjerljivo. Reprezentativac BiH tokom susreta nije napravio grešku i otežao je posao napadačima Freiburga. Bio je dobar u otvorenoj igri, kao i u zračnim duelima", navodi se na pomenutom portalu, koji je potom prokomentarisao i igru Bičakčića. 

"Štoper protiv Mainza odigrao jako dobru utakmicu i bio je garancija da njegov tim neće primiti pogodak. Odlično je rješavao svaku opasnost koja je prijetila golu Hoffenheima."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.