Spahić ostaje u Bayeru i najavljuje borbu za mjesto u timu

Spahić ostaje u Bayeru i najavljuje borbu za mjesto u timu

A. Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac Emir Spahić neće u ovom prelaznom roku napustiti Bayer Leverkusen, pišu njemački mediji.

Nakon dolaska Tina Jedvaja i Kyriakosa Papadopoulosa bilo je jasno da će jedan od stopera napustiti redove Apotekara, a kako se sada čini, to će biti Philipp Wollscheid, koji će karijeru najvjerovatnije nastaviti na Otoku, no Bayer ga nema namjeru prodavati, odnosno ovaj fudbaler će godinu dana provesti na pozajmici.

Što se tiče Spahića, njemu ugovor s Bayerom važi do naredne sezone, a sam bosanskohercegovački reprezentativac je za njemačke medije izjavio da nema namjeru napuštati Leverkusen, te da je spreman za borbu za mjesto u timu.

Spahić će se tako za mjesto u timu boriti sa pomenutim Jedvajem i Papadopoulosom, te Kruseom, dok je prema pisanju njemačkih medija, Toprakovo mjesto neupitno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.