Spalletti: Odlazim ako ne osvojimo trofeje
Foto: EPA

Najavio odlazak

Spalletti: Odlazim ako ne osvojimo trofeje

M. Šljivak

Ekipa Rome večeras na gostovanju u Lyonu igra prvi meč osmine finala Evropske lige.

Vučica je jedan od favorita za osvajanje ovog takmičenja, ali je konkurencija izuzetno jaka i velika.

Međutim, trenera rimskog kluba zanimaju samo trofeji. On je istakao kako će napustiti klub ako ne osvoje trofeje.

"Sve je veoma jednostavno. Ako ne osvojim ništa, to će značiti da nisam ništa bolji od prethodnika na klupi Rome i logično je da ću napustiti tim", rekao je Spalletti pred meč u Lyonu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Spallettiju je ovo drugi mandat na klupi Vučice. Došao je u januaru 2016. godine, a na klupi je zamijenio Rudija Garciju.

Ekipa pod njegovim vodstvom igra sjajno. Ipak, za sada su trofeji daleko od Olimpica, ali ovaj tim se do kraja sezone neće predavati.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi