Spallettijeva sudbina u Romi će se znati večeras

Na sastanku s predsjednikom Rome

Spallettijeva sudbina u Romi će se znati večeras

E. Čaušević

Italijanski stručnjak Luciano Spalletti još uvijek nije pristao da produži ugovor s Romom koji ističe na kraju ove sezone.

Spalletti se u rimski klub vratio početkom 2016. godine kada je došao umjesto Rudija Garcije koji je dobio otkaz zbog loših rezultata. Italijanski stručnjak je tada potpisao ugovor do ljeta 2017. godine koji još uvijek nije pristao da produži.

Čelnici Rome zadovoljni su načinom na koji Spalletti vodi Vučicu i u nekoliko navrata su mu ponudili novi ugovor. Međutim, Spalletti je odbijao te ponude, te je poručio da će ostati u Romi samo u slučaju da ove sezone osvoji neki trofej.

Italijanski mediji prenijeli su da je Spalletti trenutno na večeri s predsjednikom Rome Jimom Palottom i sportskim direktorom Maurom Baldissonijem. Navodno, glavna tema razgovora je njegov novi ugovor, a Football Italia prenosi da će se večeras znati sudbina Spallettija, odnosno da li će ostati ili napustiti Romu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi