Subašić: Nije sve u novcu

Bh. internacionalac ostaje u Dynamo Dresdenu

Subašić: Nije sve u novcu

Muhamed Subašić, lijevi bek Dynamo Dresdena potvrdio je ostanak u njemačkom drugoligašu, uprkos primamljivim ponudama iz Rusije.

Naime, za Subašića su interesovanje pokazala tri ruska kluba i to Lokomotiv Moskva, Terek Grozny i Amkar. Međutim, bh. internacionalac kaže da novac neće presuditi u ovom slučaju i da će ostati vjeran svojoj ekipi.

"Nije sve u novcu. Ovdje se osjećam sjajno, a ako sada odem trener i navijači će biti razočarani. Došao sam da pomognem ekipi da se plasira u Bundesligu i želim to ispoštovati", rekao je nogometaš sarajevskog Olimpica na posudbi u Dynamo Dresdenu, Muhamed Subašić.

Podsjetimo, 23-godišnji defanzivac je prije dvije sedmice uspješno operisao prepone. Trenutno se oporavlja, te se nada da će u drugom dijelu sezone pružati dobre partije u svom klubu i tako možda ponovo izboriti mjesto u našoj reprezentaciji.

"Želim odigrati najbolje što mogu i vratiti se natrag u svoju reprezentaciju", kratko je prokomentarisao Subašić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti