Sva tuga Beneventa staje u nekoliko sekundi

Neprocjenjiv pogled njihovog golmana

Sva tuga Beneventa staje u nekoliko sekundi

Benevento je danas bio 21 sekundu udaljen od prvog boda u Seriji A, ali korner u 94. minuti im je presudio i ostali su još uvijek na 0 bodova. 

Njih je danas pobijedio Sassuolo u gostima sa 2:1 i na taj način im nanio 13. poraz iz isto toliko mečeva ove sezone. 

Benevento je danas odigrao jednu sasvim pristojnu utakmicu. Primio je gol u 57. minuti kada je Matri pogodio za 0:1. Ipak, domaći su se vratili u 65. minuti preko Armenterosa, a samo dvije minute kasnije Letizia je dobio drugi žuti karton i ostavio je svoje saigrače na cjedilu. 

Benevento se do kraja meča branio kako je znao i umio, a onda je sudac svirao penal protiv njih u 92. minuti. Ipak, Berardi je promašio i svi su mislili da je ipak suđeno da Benevento danas uzme jedan bod. To se na kraju nije desilo jer je Sassuolo nakon kornera preko Pelusa pogodio za konačnih 1:2. 

Naravno, fudbaleri Beneventa bili su veoma razočarani jer su napravili sve što su mogli, ali to na kraju nije bilo dovoljno. Izraz lica njihovog golmana najbolje oslikava situaciju, a isti možete pogledati na samom početku ovog video klipa. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi