Švabe rekle "ne" ponudi West Hama za Vedada Ibiševića

Ništa od prelaska na Otok

Švabe rekle "ne" ponudi West Hama za Vedada Ibiševića

U redovima Stuttgarta su očito čvrsti u namjeri da ispoštuju ono što je nedavno izjavio šef stručnog štaba ove ekipe Armin Veh, a to je da od prodaje bh. reprezentativca Vedada Ibiševića neće biti ništa.

Iako, je ekipa West Hama poslala konkretnu ponudu na adresu kluba sa Mercedes-Benz Arene, tešku 8,8 miliona eura, popularne Švabe su glatko odbile ponudu Čekićara.

Veh je i ranije izjavio da nije spreman prodati svog prvog i jedinog pravog napadača, od kojeg prema izjavama očekuje jako mnogo u novoj sezoni Bundeslige koja počinje za nešto manje od tri sedmice. 

I prilog tome da će se Stuttgart teško odreći Ibiševića za jednocifrenu sumu miliona govori i činjenica da je nekadašnji kapiten ove ekipe Geronimo Cacau napustio klub, te otišao put Japana. Pa bi u slučaju Ibiševićevog odlaska Švabe preostale na mladom Timi Werneru koji je jedini pravi napadač uz Ibiševića koji je trenutno zdrav.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.