Sveci poraženi kod Bastije, četiri gola u mreži Doucheza

Odigran susret 20. kola francuske Lige 1

Sveci poraženi kod Bastije, četiri gola u mreži Doucheza

Teme:

Bastia je večeras na svom terenu u okviru 20. kola francuske Lige 1 na svom terenu ugostila PSG. Domaćin je slavio rezultatom 4:2. 

Sveci su do vodstva došli u desetoj minuti susreta. Cabaye je uposlio Lucasa koji matira nemoćnog Areolu. Samo deset minuta kasnije već je bilo 2:0 za ekipu sa Parka prinčeva. Mrežu PSG-a zatresao je Rabiot. 

Bastija je smanjila rezultat u 32. minuti susreta, a mrežu Parižana zatresao je Boudebouz sa bijele tačke. U samoj završnici prvog poluvremena rezultat je izjednačio Modesto. Boudebouz je ovaj put bio u ulozi asistenta. 

Nakon 11 minuta igre u nastavku susreta domaćin dolazi i do trećeg gola, a mrežu Doucheza zatresao je Palmieri u 56. minuti susreta. Konačni rezultat postavio je Palmieri u 89. minuti susreta. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Francuska, Liga 1, 20. kolo: 

Bastia - PSG 4:2 (Boudebouz 32-pen, Modesto 45, Palmieri 56, 89/Lucas 10, Rabiot 20)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.