Szczesny se ekspresno vraća u Italiju?

Roma želi poljskog golmana

Szczesny se ekspresno vraća u Italiju?

E. Čaušević

Poljski golman Wojciech Szczesny prethodnu sezonu proveo je na posudbi u ekipi Rome.

Čelnici italijanske ekipe imaju namjeru da otkupe ugovor poljskog golmana od Arsenala, te da Szczesny i naredne sezone bude na golu Vučice. Prema pisanju italijanskih medija čelnici Rome napravili su i prvi korak slanjem zvanične ponude Arsenalu.

Roma je poslala ponudu koja će najvjerovatnije biti prihvaćena jer Szczesny nema mjesta na golu Topnika pored Petra Cecha. Još uvijek se ne zna koliko su spremni čelnici italijanske ekipe platiti za ovog golmana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Szczesny je prije nekoliko dana izjavio da bi volio da se vrati u Romu, jer je mnogo naučio u ovoj ekipi. Ipak, Poljak je priznao da će o mogućem transferu razmišljati tek nakon završetka Evropskog prvenstva.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti