Tiago Ilori posuđen Aston Villi
Foto:EPA

Rodgers ne računa na ovog igrača

Tiago Ilori posuđen Aston Villi

S. Bošković

Liverpool je Aston Villi posudio stopera Tiaga Ilorija na godinu dana bez mogućnosti otkupa.    

Redsi danas nisu doveli igrača, a jedini današnji odlazak je ovaj Tiaga Ilorija, koji će i treći put napustiti Anfield i prijeći u pozajmicu u neki drugi klub.

Portugalski internacionalac je u Liverpool stigao 2013. godine, te je posuđen Granadi. Sezonu poslije toga posuđen je francuskom Bordeauxu i sad će karijeru nastaviti u ekipi Aston Ville.

Dvadesetdvogodišnji igrač još nije upisao službeni nastup za ekipu Brandana Rodgersa, a ako se ovako nastaviti šanse su velike da Ilori u skorijoj budućnosti zatraži transfer kako bi otišao u klub gdje će redovno igrati.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Interesantno je da su čelnici Liverpoola Sportingu platili igrača na kojeg, kako to u ovom trenutku izgleda, u budućnosti ne računaju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.