Totti kroz crteže ispričao svoju životnu priču
Foto: Screenshot

Oprašta se od igranja fudbala

Totti kroz crteže ispričao svoju životnu priču

E. Čaušević

Kralj Rima, Francesco Totti, danas igra svoju posljednju utakmicu u dresu Rome, kluba u kojem je proveo cijelu svoju karijeru.

Totti je odlučio da na kraju ove sezone neće produžiti svoj ugovor sa Vučicom, te da će nakon 24 godina profesionalne karijere okačiti kopačke o klin. Roma danas na Olimpicu igra protiv Genove, a stadion će sigurno biti ispunjen do posljednjeg mjesta jer svi žele po posljednji put na sceni gledati najboljeg igrača rimskog kluba u historiji.

Roma je ovu sedmicu u potpunosti posvetila svom kapitenu, te je svakodnevno na razne načine odavala čast Tottiju. Utakmica na Olimpicu igra se danas od 18 sati, a na YouTube kanalu Rome osvanuo je zanimljiv video. Totti je kroz crteže odlučio ispričati svoju životnu priču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi