Ulaznice za duel Sarajeva i Atromitosa od danas u prodaji

Ulaznice za duel Sarajeva i Atromitosa od danas u prodaji

A. Beganović

U četvrtak, 31. jula, Fudbalski klub Sarajevo igrati će prvu utakmicu 3. pretkola kvalifikacija za evropsku ligu protiv grčkog predstavnika, Atromitos FC. Utakmica na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase", počinje u 20.30h, a danas su ulaznice puštene u prodaju.

Aktivni članovi Fudbalskog kluba Sarajevo svoje ulaznice mogu kupiti u odjelu za članstvo, u ul. Maršala Tita 38/b I, po sljedećim cijenama:

Tribina SJEVER "VEDRAN PULJIĆ" - 3 KM za članove FK Sarajevo

Tribina ISTOK - 8 KM za članove FK Sarajevo

Tribina ZAPAD - 10 KM za članove FK Sarajevo

Tribina ZAPAD Galerija - 20 KM za članove FK Sarajevo

U slobodnoj prodaji ulaznice za sve one koji još uvijek nisu članovi Kluba su izuzetno popularne i za ovu utakmicu iznose:

Tribina SJEVER "VEDRAN PULJIĆ" - 5 KM

Tribina ISTOK - 10 KM

Tribina ZAPAD - 15 KM

Tribina ZAPAD Galerija - 30 KM

*U sve navedene cijene ulaznica uračunat je PDV 17%.

Dame kao i djeca do 14 godina sa aktivnom BIJELOM članskom kartom za ovu utakmicu imat će besplatan ulaz.

Ulaznice u slobodnoj prodaji se mogu kupiti online, putem portala www.kupikartu.ba, kao i na ovlaštenim prodajnim mjestima KupiKartu.ba širom Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Na dan utakmice, ulaznice će biti moguće kupiti u oba Bordo Fan Shopa (#1 u prostorijama Kluba u ul. M.Tita 38b/I i #2 u Bezistanu na Baščaršiji) i u prodajnim kućicama oko Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović Hase" na Koševu, koje se otvaraju u 18 sati, i bit će otvorene sve do 21:00.

Fudbalski klub Sarajevo ovim putem apeluje svim navijačima, da ulaznice isključivo kupuju kod ovlaštenih prodavača, te da ranije uđu na "Olimpijski stadion "Asim Ferhatović-Hase", kako bi izbjegli gužve na ulazu. Kapije našeg najvećeg stadiona, se otvaraju u 18.30h.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.