United daje novac i De Geu za Balea?

Perez želi ostanak Velšana u Madridu

United daje novac i De Geu za Balea?

S. Bošković

Manchester United spreman je Real Madridu ponuditi Davida De Gea i 65 miliona funti za Garetha Bale.

Posljednji dani su prelaznog roka i vremena za velike transfere još ima, a za ovaj transfer trebati će mnogo stvari da se poklopi. Real želi De Geu, žele novac, no problem je što Fiorentino Perez želi zadržati Balea na Santiago Bernabeu.

U međuvremenu, De Gea dane u Unitedu provodi na klupu, a vremena da Manchester zamjeni Madridom je sve manje i manje. Upravo zbog njegove želje da ide, Louis van Gaal ostavio je vrata transfera otvorena, izjavljujući:

"Mi ćemo dati obavještenja onda kad budemo željeli, a ne kada vi budete željeli odgovor."

Potražite više informacija na temu Premier league:

David de Gea, član je Uniteda od 2011. godine, te je jedan od najboljih golman u engleskoj Premier ligi. Između vratnica tima s Old Trafforda stajao je 175 puta, a sad čini sve kako bi napustio United. 

Bale je s druge strane plaćen 100 miliona funti 2013. godine kad je dres Tottenhama zamijenio onim Reala. Mnogo bolje partije pružao je prve sezone kad je stigao, nego prošle, te su mnogi navijači Reala nezadovoljni njegovim predstavama.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.