Valdano: Nešto s Messijem nije u redu

Valdano: Nešto s Messijem nije u redu

E. Škorić

Legenda Real Madrida Jorge Valdano smatra da se nešto čudno dešava s ponajboljim nogometašem današnjice, Argentincem Lionelom Messijem.

Valdano, legenda argentinskog nogometa, vjeruje da nešto nije u redu s njegovim zemljakom i da su povrede ostavile dosta traga na Messiju.

“U derbiju se vidjelo da je Messi van forme. Promijenio je poziciju na terenu i sada mu je zadatak da više asistira, ali izgubio je sposobnost da poremeti odbrane, a to je mnogo puta ranije donosilo Barci prednost”, izjavio je Valdano, dodavši:

“U Brazilu smo vidjeli da se nešto događa s Messijem. Šetao je po terenu. Fizički nije bio na nivou i to je možda razlog zašto sada igra povučenije”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.