Velikani u redu za Lucasa Mouru

Nogometaš PSG-a tražena roba

Velikani u redu za Lucasa Mouru

E. Škorić

Za Lucasa Mouru, veznjaka PSG-a, borit će se nekoliko velikih timova.

Dolaskom Mbappea i Neymara, Moura je pao u drugi plan i više nema toliko slobode u igri, pa je za očekivati da Brazilac napusti PSG.

On je u redovima Parižana ove sezone igrao tek u dvije utakmice u Ligi 1, te je postigao jedan gol, ali naravno da želi da igra u svakom meču, pa će razmišljati o transferu.

Za njega se zanimaju mnogi klubovi u Evropi, a prema pisanju Calciomercata, Inter je posljednji koji se uključio u trku za njegov potpis, dok su prethodno interes pokazali Arsenal, Manchester United i Tottenham.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

U PSG-u navodno nemaju ništa protiv da Moura ode i već u januaru bismo mogli da svjedočimo novom većem transferu unutar liga petica. Ostaje samo da vidimo ko će na kraju biti najuporniji u borbi za njegov potpis.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi