Krilni napadač Slobode za SportSport.ba

Veselinović: Beitar je nezgodan i očekuje nas teška utakmica

D. Kurbegović

Fudbaleri Slobode u četvrtak će u Zenici na Bilinom polju o okviru prvog pretkola Evropske lige dočekati ekipu Beitara iz Izraela. Biće to sigurno jedan zanimljiv duel, a klub iz Tuzle nada se da ipak mogu u dvije utakmice do prolaska u drugo pretkolo.

Igra Slobode dosta zavisi od omalenog Mladena Veselinovića, koji je imao sjajnu prošlu sezonu, a nada se da će se to ponoviti u utakmicama protiv Beitara, te u narednoj sezoni, gdje crveno-crni također žele igrati važnu ulogu u Premijer ligi BiH.

"Atmosfera u ekipi je na jednom vrhunskom nivou, ovakve utakmice se ne igraju svake godine.Izborili smo se u prošloj sezoni da igramo u Evropi i dat ćemo sve od sebe, da zaslužujemo biti tu gdje jesmo.Beitar je veoma nezgodan protivnik i sigurno je da nas očekuje jedna veoma teška utakmica" mišljenja je Veselinović.

Sloboda svoje utakmice u Evropi mora igrati na Bilinom polju u Zenici.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Teren je mjerilo za sve u Zenici je travnjak najbolji u državi, mi ćemo pokušati da pokažemo šta znamo i da ostvarimo povoljan rezultat.Pojačali smo se ovog ljeta i mislim da smo doveli kvalitetne igrače, ali sezona koja nam dolazi pokazat će da li smo kvalitetno i odradili prelazni rok. Ja lično mislim da svi igrači koji su stigli u Slobodu da su pojačanja za nas" kazao je za SportSport.ba Mladen Veselinović.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi