Villarreal potopio Valenciju na El Madrigalu

Villarreal slavio

Villarreal potopio Valenciju na El Madrigalu

M. Šljivak

Ekipa Villarreala savladala je u 10. kolu španske Primere na svom El Madrigalu ekipu Valencije rezultatom 4:1.

Žuta podmornica je odigrala fantastično prvo poluvrijeme. Razbili su svoje gradske rivale, a do vodstva su stigli u 17. minuti. Giobani Dos Santos je sjajno uposlio Ikechukwu Uchea, koji je pogodio za prednost od 1:0.

Samo pet minuta kasnije novi gol u mreži Šišmiša. Cani je centrirao, a mrežu gostiju pogađa Hernan Perez za prednost od 2:0, što je bio rezultat nakon prvih 45 minuta.

Giovani Dos Santos je u 49. minuti promašio penal, ali se već u narednom napadu iskupio za promašaj. Meksikanac je pogodio za prednost od 3:0.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sve što je Valencija uspjela da uradi u ovom susretu je počasni gol Ricarda Coste u 63. minuti, a Giovani Dos Santos je svojim drugim golom u 84. minuti susreta postavio konačnih 4:1 za Villarreal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.