Vranješ danas potpisuje za Crvenu zvezdu?

Tvrdnje srbijanskog Žurnala

Vranješ danas potpisuje za Crvenu zvezdu?

Koracima Bojana Miladinovića će krenuti i Ognjen Vranješ. Crvena zvezda je na pragu potpisivanja ugovora sa reprezentativcem Bosne i Hercegovine i bivšim igračem tima na Marakane, javlja srbijanski Žurnal. 

Pregovori su u završnoj fazi i očekuje se da prije današnje sjednice Upravnog odbora budu definisani najsitniji detalji, a javnost dobije zvaničnu potvrdu da je Vranješ povratnik u beogradski klub.

Vranješ u Crvenu zvezdu dolazi iz ruske Alanie Vladikavkaz nakon što je uspješno zaliječio povredu koljena. Osim Crvene zvezde interes za Vranješa pokazao je i francuski Evian.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.