"Vrata našeg kluba su otvorena za Zlatana Ibrahimovića"

Poručio predsjednik LA Galaxyja

"Vrata našeg kluba su otvorena za Zlatana Ibrahimovića"

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović trenutno je bez kluba.

On je prošlu sezonu proveo u Manchester Unitedu, a nakon isteka ugovora postao je slobodan igrač. Ipak, čini se kako će nakon oporavka od povrede Zlatan potpisati novi jednogodišnji ugovor sa timom sa Old Trafforda, uprkos interesu ekipe iz MLS lige, LA Galaxyja.

Predsjednik američke ekipe Chris Klein poručio je da su vrata njegovog kluba otovrena za Zlatana, ali da će on vjerovatno stati u Evropi.

"Mi imamo nevjerovatan odnos sa Zlatanom i njegovim agentom. On voli naš klub i voli LA. Mi smo zainteresovani za njega. Mislim da će, za sada, ostati u Evropi. Naša vrata su otvorena za igrače poput njega", rekao je Klein. 

Podsjetimo, Ibrahimović se trenutno oporavlja od povrede koljena koju je zaradio krajem prošle sezne, a na teren bi se trebao vratiti krajem ove godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi