Wengera ne mogu otjerati iz Arsenala
Foto: EPA

Ne želi da ode

Wengera ne mogu otjerati iz Arsenala

M. Šljivak

Francuski menadžer Arsene Wenger još uvijek nema namjeru da završi karijeru.

Iako ga stalno "tjeraju" s klupe Arsenala, gdje je proveo proteklih 20 godina, on nema namjeru da napusti voljeni tim.

Wengeru je 67 godina, a on ima namjeru da radi još najmanje četiri.

"Ne bojim se izazova. Želim i dalje voditi Arsenal. Dovoljno sam prošao da mogu da sam analiziram situaciju. Želim da radim oko četiri godine, godinu više ili manje", istakao je Wenger.

Francuz jednostavno ne želi da ode. Navijači su odavno nezadovoljni njegovim učinkom, jer se titula čeka punih 13 godina na Emiratesu.

Međutim, Wenger očigledno ne želi odsutati. On i dalje želi voditi Arsenal i ne pomišlja na druge opcije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kao potencijalna zamjena za njega spominje se aktuelni trener Juventusa Max Allegri, a i sam Wenger je najavio kako će konačnu odluku donijeti u narednih mjesec ili dva.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi