West Hamova igra: Zaza nije mogao saznati gore vijesti

Žele otjerati italijanskog napadača

West Hamova igra: Zaza nije mogao saznati gore vijesti

E. Čaušević

Italijanski napadač Simone Zaza ovog ljeta napustio je Juventus, te je otišao na posudbu u West Ham.

Londonski klub uspio je dogovoriti jednogodišnju posudbu Zaze koju je morao platiti pet miliona eura. Na kraju sezone West Ham će morati platiti još 20 miliona, te tri miliona bonusa za napadača Juventusa. 

Ipak, engleski mediji tvrde da će West Ham pokušati izbjeći to. Naime, čelnici kluba nisu zadovoljni igrama italijanskog igrača, te imaju namjeru već u januaru da ga pošalju nazad u Torino. 

Međutim, Slaven Bilić se protivi ovoj odluci londonskog kluba jer vjeruje da Zaza ima još mnogo za ponuditi. Italijanski napadač nije mogao saznati gore vijesti od kluba koji ga više ne želi. Ukoliko se ovo ostvari to će biti zaista prljav potez West Hama u namjeri da uštede 23 miliona eura.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti