Zlatan: Ništa me neće zaustaviti
Foto: EPA

Ibrahimović o nastavku karijere

Zlatan: Ništa me neće zaustaviti

M. Šljivak

Zlatan Ibrahimović smatra da može još mnogo napraviti u PSG-u.

Švedski napadač je u razgovoru za zvaničnu stranicu kluba istakao kako se osjeća sjajno i da ima još dosta da pokaže.

"Iako sam sve stariji, smatram da i dalje napredujem. Ja sam kao vino. Ne osjećam da padam. Sasvim suprotno. Mentalno sam jači, a i dalje imam veliku glad i ciljeve", rekao je Ibrahimović za zvanični sajt PSG-a.

Također, Zlatan je istakao kako je zadovoljan onim što je postigao u dresu Svetaca.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Veoma sam zadovoljan onim što sam postigao od kad sam došao u PSG. Sada je bitno da ostanem fokusiran i zdrav i da nastavim da radim sve što mogu. Ništa me neće zaustaviti. Srušiću sve zidove kako bih ispunio ciljeve", dodao je Ibrahimović.

Zlatan ugovor s francuskim prvakom ima do kraja sezone, a nedavno je postao najbolji strijelac u povijesti kluba sa 110 pogodaka u 137 odigranih utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.