Zvanično: Emir Spahić potpisao za HSV

Fudbalski reprezentativac BiH

Zvanično: Emir Spahić potpisao za HSV

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine i nekadašnji fudbaler Bayer Leverkusena, koji se spominjao kao mogućpojačanje berlinske Herthe i Schalkea, danas je u zvanično postao novi igrač HSV-a.

Nakon što je raskinuo ugovor sa Apotekarima zbog udaranja zaštitara na stadionu interes za nekadašnjeg kapitena fudbalske reprezentacije BiH, pokazalo je nekoliko klubova u najjačeg njemačkog ranga.

Iskusnog defanzivca koji je prošlu sezonu okončao i u najboljm timu Lige šampiona željeli su Hertha i Schalke, ali je očito HSV bio najkonkretniji. Da je Spahić novi igrač HSV je potrvrdio i putem svoje zvanične internet stranice. 

Nakon što je uspješno prošao sve medicinske preglede 34-godišnji Dubrovčanin je sa klubom koji nikada nij ispadao iz Bundeslige potpisao jendogodišnji ugovor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti