Belinelli: Nismo igrali kao Spursi

Nakon poraza od Clippersa

Belinelli: Nismo igrali kao Spursi

A. Beganović

Aktuelni prvaci NBA lige, San Antonio Spursi, pred svojim navijačima u duelu sa Los Angeles Clippersima nisu iskoristili meč loptu, pa će odluka o prolasku u konferencijsko polufinale pasti u sedmom susretu u Los Angelesu.

San Antonio Spursi su imali meč loptu na domaćem terenu, no Clippersi su slavili (102:96), a sinoć najbolji igrač domaće ekipe Marco Balinelli bio je jako razočaran.

"Nismo igrali kao Spursi", kratko je izjavio Balinelli, dok je Argentinac Manu Ginobili istakao:

"Ne znam šta će se dogiditi u sedmoj utakmici. Znam samo da će se igrati sedma utakmica i to za dva dana. To je jedino što mi sada pada na pamet. Učinit ćemo sve što je u našoj moći da nakon sedme utakmice ostanemo živi".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.