Chris Paul van parketa mjesec dana
Foto: EPA

Problem za Houston

Chris Paul van parketa mjesec dana

S. Bošković

Playmaker Houston Rocketsa Chris Paul bi zbog povrede koljena mogao izbivati s parketa mjesec dana. 

On je zadobio povredu na otvaranju sezone protiv Golden State Warriorsa, a propustit će i večerašnju utakmicu protiv Sacramenta Kingsa. 

Trener Rocketsa Mike D'Antoni nakon utakmice protiv Warriorsa rekao je da s Paulom nije ništa ozbiljno, ali kasnije pretrage su pokazale da je ipak povreda ozbiljnija. 

Chris Paul je ovog ljeta stigao u Houston iz Los Angeles Clippersa, a na svom službenom debiju je odigrao 33 minute, uz četiri postignuta poena, te 11 asistencija. 


Čini se da je nova sezona NBA lige na neki način ukleta jer su već teže povrede zadobili Jeremy Lin i Gordon Hayward za koje je sezona već završena. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi