Crvena zvezda pobjedom osigurala drugo mjesto

Slavili protiv Laboral Kutxe

Crvena zvezda pobjedom osigurala drugo mjesto

Košarkaši Crvene zvezde su pobjedom protiv Laboral Kutxe rezultatom 90:82 osigurali drugo mjesto na tabeli grupe D.

Crvena zvezda je protiv španskog tima nakon prvog poluvremena imala minimalnu prednost, a cijelo prvo poluvrijeme proteklo je u egalu gdje su se dva tima smjenjivala u vodstvu.

U trećoj dionici je Zvezda ubacila u brzinu više i napravila razliku. U posljednju četvrtinu ušlo se sa prednošću domaćih od sedam poena razlike, što su Beograđani do kraja još malo povisili i na kraju slavili sa 90:82.

Najbolji pojedinac susreta bio je Marcus Williams koji je ubacio 23 poena i tome dodao osam asistencija. Bertans je u redovima Laborala bio raspoloženiji od ostalih te je sa šesnaest poena prednjačio u svojoj ekipi po poenima.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Euroliga, grupa D:

Crvena zvezda - Laboral Kutxa 90:82

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.