Dwight Howard ponovo pod istragom za zlostavljanje sina

Sada je istragu pokrenula država Georgia

Dwight Howard ponovo pod istragom za zlostavljanje sina

Zvijezda NBA lige Dwight Howard ponovno je pod istragom za zlostavljanje šestogodišnjeg sina, ali ovaj puta istraga je pokrenuta u saveznoj državi Georgia.

Istovjetna istraga protiv Dwighta Howarda, koji igra za Houston Rocketse, bila je pokrenuta u Floridi, ali policija nije pronašla nikakve dokaze o zlostavljanju, te je slučaj zaključen u septembru. Američki portal TMZ tvrdi da se Howarda tereti da je navodno istukao sina remenom. David Oscar Markus, advokat Dwighta Howarda, ističe da majka Howardova sina novom prijavom o zlostavljanju pokušava utjecati na sudski postupak o skrbništvu koji se još uvijek vodi na Floridi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.