Još dvije NBA zvijezde doživjele povrede na otvaranju sezone
Foto: EPA

Povrede koljena Greena i Paula

Još dvije NBA zvijezde doživjele povrede na otvaranju sezone

M. Šljivak

Ljubitelji košarke još uvijek su u šoku nakon teškog loma zgloba kojeg je doživio košarkaš Boston Celticsa Gordon Hayward.

Nesretni Hayward je na parketu proveo samo pet minuta nakon čega se desila povreda i svi su u nevjerici gledali šta se dešava sa košarkašem Bostona.

Njegova povreda je definitivno najteža koju smo vidjeli u proteklih nekoliko godina, a prva noć nove sezone bila je loša i za još dvije zvijezde.

Povrede su u duelu Golden State Warriorsa i Houston Rocketsa doživjeli Draymond Green i Chris Paul.

Obojica su doživjela povred koljena. Green je propustio kompletnu posljednju dionicu u kojoj su Warriorsi ispustili veliku prednost, a Paul nije igrao četiri minute.

Još uvijek nije poznato da li će ovaj duo pauzirati određeni period, ali čini se kako je povreda Greena mnogo ozbiljnija i da bi on mogao propustiti naredne akcije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi