Jović propušta duel sa prvakom Evrope

Veliki hendikep za crveno-bijele

Jović propušta duel sa prvakom Evrope

Plejmejker Crvene zvezde Stefan Jović propustiće duel sa aktuelnim prvakom Evrope, ekipom CSKA, u okviru 22. kola elitnog takmičenja.

On je zbog problema sa leđima imao limitiranu minutažu protiv Efesa i Partizana, a trener Dejan Radonjić odlučio je da ga ovaj put poštedi i izostavi sa spiska putnika za Moskvu.

Trener crveno-bijelih tako će na raspolaganju imati samo jednog klasičnog plejmejkera, Natea Woltersa, a izvjesno je da će u odsustvu Jovića na poziciji 'keca' zaigrati Charles Jenkins.

Crvena zvezda sa omjerom 12-9 zauzima petu poziciju na tabeli, dok su Moskovljani drugoplasirani tim elitnog takmičenja sa 15 pobjeda i šest poraza.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Utakmica 22. kola Eurolige između CSKA i Zvezde na rasporedu je u četvrtak od 19 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi